viernes, 20 de marzo de 2015

I Jornades Gastronòmiques de la Gamba de Tarragona




La guapa! La que està bona! La més massissa! La Gamba de Tarragona! Aquesta gamba com mola es mereix una ona! Ueeeee!

Diuen que la Gamba de Tarragona és la Reina del Mediterrani, jo no sé si és reina o no, però està boníssima i està clar que pot ser la reina de qualsevol plat.

Gràcies a les I Jornades Gastronòmiques de la Gamba de Tarragona que es celebren del 13 al 29 de març descobrireu que la gamba té moltes opcions i es pot menjar de maneres molt diferents.

Ahir per celebrar Sant Josep vaig anar a dinar a El Llagut i vaig tastar el menú especial que han elaborat per a les I Jornades Gastronòmiques de la Gamba de Tarragona

A les fotos podeu veure que la gamba de Tarragona és la protagonista de tots els plats.


Escaldada en aigua de mar


En un fons de xampinyons


En carpaccio


A l'all cremat


En mar i muntanya


A la masqueta


En farcellet de cap i pota amb tòfona


I per acabar el dinar la seva versió de la pera Bella Helena

El menú de El Llagut inclou tots aquests plats, ampolla d'aigua, ampolla de vi o cava Adernats i pa. Preu: 38 euros. Si no voleu fer el menú sencer també podeu tastar el plat de 150gr. de Gamba de Tarragona bullida o a la planxa i dos copes de vi o cava Adernats. Preu: 15 euros.

Els restaurants que participen amb menús de 38 euros (entrant + 3 plats de Gamba de Tarragona + postres + ampolla vi o cava Adernats) són els següents: Àpats Quattros, Ares, Balandra, El Llagut, El Terrat, Palau del Baró, Racó de l'Abat i Txar3verd.

Els restaurants que participen amb menús de 50 euros (entrant + 4 plats de Gamba de Tarragona + postres + ampolla de vi o cava Adernats) són els següents: AQ Restaurant, Arcs Restaurant, Cal l'Eulàlia, Restaurant Manolo i Xaloc.

I per 15 euros podeu degustar un platet de 150gr. de Gamba de Tarragona bullida o a la planxa i dues copes de vi o cava Adernats als següents restaurants: Al Natural, AQ Restaurant, Ares, Balandra, Barquet, Còcvla, Degvsta, De Vins, El Llagut, El Terrat, La Cantonada, Lola Tapas, Palau del Baró, Passadís, Racó de l'Abat, Sadoll Restaurant, Sirco Airlines, Txar3verd, Xaloc i Xamfrà del Fòrum.  

Podeu consultar tota la informació de les jornades i els menús del restaurants que hi participen a Tarragona Gastronòmica.

Les Jornades de la Gamba de Tarragona estan tenint molt bona acollida així que si voleu fer qualsevol menú recomano que truqueu abans al restaurant per reservar taula.

Prepareu-vos per llepar-vos els dits i xuclar caps de gambes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario